Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Comb. Kroesen Klazienaveen afd. 10 Zuid draaien 1e tegen 11.146 duiven
30-5-2013

 

Comb. Kroesen Klazienaveen.

Na al een prachtige overwinning te hebben behaald in 2012, is de comb. Kroesen weer goed uit de startblokken vertrokken.

Op Hapert was het weer raak. De wind speelt natuurlijk zoals altijd een zekere rol, maar als die wat gunstig is, dan moet je ze wel hebben!! En dan was het geval bij vader en zoon Kroesen. DE "blauwe as" pakte al eens 3 overwinningen in de club en nu dan even een eerst in de afdeling tegen 11.146 duiven. Dat is geen kattenpies.

De mannen hebben veel contact met duivenvriend Bennie van Dijk uit Westerhaar. Als er wordt getwijfeld of er zijn adviezen nodig, dan wordt steevast Bennie van Dijk gebeld.

Het voer bestaat uit Premium Start, Premium Vlieg en Turbo Energy. Het wordt volgens het bekende 3 fasenvoer systeem gevoerd, wat de mannen heel gemakkelijk afgaat. Er wordt gevoerd, totdat de duiven meer aandacht hebben voor andere zaken.  

 

Mannen, van harte gefeliciteerd met jullie schitterende overwinning!!

Ga zo door.

 

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug