Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Ignes afd. 10 Noord voor Marginus Oostenbrink uit Spier.
27-8-2012

1e NPO JD op Ignes in afd. 10 Noord voor Marginus Oostenbrink uit Spier.
Marginus is al vele jaren een absolute topper en de te kloppen man op de vitesse en midfond in het rayon. Ook op de dagfond spreekt hij zijn woordje mee. Met de jonge duiven heeft Marginus zo zijn problemen. Vooral de groei van de roofvogel populariteit is hier het grootste probleem.

Het wordt een bijna ondoenlijke zaak en het is heel moeilijk om jonge duiven over te houden voor het volgende seizoen. Daarom wordt er laat gekweekt en ook op de natour en op de taartvluchten gespeeld.

Marginus is een man die aan de duiven ziet wat ze nodig hebben. Een vast voersysteem is aan hem niet besteed. Slechts weinige mensen is dat inzicht gegeven. Zodoende wordt er aangepast aan de behoefte van de duiven.

Marginus, van harte gefeliciteerd met deze prachtige overwinning.   


 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug