Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Berlijn voor Jan en Roelie Swart uit Weerdinge
13-8-2012

Het komt niet vaak voor dat onze duiven vanuit het oosten naar Nederland moeten vliegen. Zonder het opleren in die richting is dat lastig. De voorlaatste vlucht werd gespeeld van Frankfurk aan de Oder en dit jaar was het van Berlijn. Niet erg succesvol verlopen mogen we wel zeggen. De verantwoordelijken worden op het matje geroepen om er vervolgens niets meer van te horen. 

Dat staat natuurlijk los van de prestaties van de duiven die dezelfde dag nog doorkwamen. Dat waren er zegge en schrijve 2 duiven. Jan en Roelie Swart uit Weerdinge hadden ´tegen de avond de eerste duif thuis. De NL 11-4714638 was een duivinnetje uit het goede soort. Ze komt uit “ de zwarte moordenaar” van Jan Nijboer uit Westerhaar en de moeder is er eentje uit de kleindochter van de  “ Bronko” van jan en Roelie.

Van harte gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie!! 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug