Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Quivrain JD afd 10 Zuid voor Klaas Talen uit Meppel
13-8-2012

De eerste teletekstvlucht voor jonge duiven in afdeling 10 is een feit. Geen gemakkelijke vlucht voor de jongen want de wind was grotendeels oost. Dat levert een schrale wind op en dorstig weer.

De overwinning ging naar Klaas Talens uit Meppel. Klaas ken ik o.a. van een forum in Zwartemeer. In Meppel zit Klaas in de A poule en is een van de te kloppen mannen. Het gehele seizoen dient men rekening te houden met Klaas en dan slaat hij onverwachts toe. Zo ook nu met een 1e Quivrain Jonge Duiven in afd. 10 Zuid tegen 8.202 duiven.

Knap gedaan Klaas!!   

 
Willem Mulder
 
<<< Terug