Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

8e NPO Ruffec afd. 10 voor Teun Speelman uit Borger
23-6-2012

Wat is het frustrerend als je goede duiven op het hok hebt en het lukt gewoon niet. Je hebt er alles voor over en je doet er alles aan. Gewoon niet op de uitslag. Geen vorm erop.
Het ligt niet aan de duiven want die hebben de allerbeste papieren en het kan niet aan de voeding liggen. Dan kan het nog het hok zijn. Als service worden aan vele liefhebbers hokadviezen gegeven en zo kwam ik ook in Borger terecht bij Teun Speelman.

Bennie van Dijk uit Westerhaar werd er bij gehaald om de puntjes op de i te zetten. De duiven moesten toch nog in conditie worden gebracht met “roadtraining” en toen kwamen de vluchten. Na eerst al een goede uitslag te hebben gemaakt op Limoges is de weg naar boven dan toch ingeslagen. Een 16e Nationaal regio 4 en een 8e NPO Ruffec in afdeling 10. Teun en vooral vader Speelman genoten er enorm van. Eindelijk beloond na zoveel tegenslag! Wat kan duivensport dan mooi zijn.

Dank zij Bennie van Dijk is het lek dan toch boven gekomen.

Teun, van harte gefeliciteerd!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug