Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Sens Afd. 10 Zuid voor Roel Veldman Staphorst
16-6-2012

Het volgende bericht  van Roel Veldman uit Staphorst kwam per mail binnen:

"Ik ben vorig jaar 2011 begonnen met de jonge duiven op een nieuwe locatie. Waar ik direct boven verwachting topprestaties neerzette door kampioen jonge duiven te worden in afdeling 10 rayon 8, 6e onaangewezen en 2e aangewezen van de hele afdeling. Toen al een 7e NPO Pommeroeul Jonge duiven 2011 met de 9e beste jonge asduif van Nederland!!

Nu in 2012 zet de sneltrein voort! Ik speel nu met ongeveer 30 jaarlingen het hele programma en draai in de top mee van de 70-tellende leden van P.V de Streekvliegers te Staphorst. Met weer een teletekst notering. Dit keer op een eendaagse fondvlucht van Sens 5e Npo afdeling 10 en 1e NPO rayon Zuid. Dit alles mede mogelijk gemaakt door een super voerschema van Matador
samengesteld door Bennie van Dijk Westerhaar", aldus Roel Veldman.

Talent verloochent zich niet Roel. En dat heb je wel bewezen.

Super gedaan!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug