Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Limoges sector 4 voor Sjaak Buwalda uit Nijemirdum
6-6-2012

Sjaak Buwalda staat niet bekend als iemand die een blad voor de mond neemt. Eigenzinnig en een eigen mening. Niet altijd even gelukkig in zijn uitspraken, maar wel recht uit en recht voor de raap, zoals het is. Zo ken ik hem. En daar hou ik van, want dan weet je wat je aan hem hebt. Eerlijk en oprecht.

Goede duiven? Daar weet Sjaak alles van en die zitten daar ook in Nijemirdum. Geen centrum van de duivensport. Dus, daar kom je nooit langs, daar moet je altijd naar toe.
Zo ook de duiven. Zij worden niet geholpen door de massa, maar moeten los kunnen vliegen en zelf hun eigen weg kunnen bepalen. En dan een 1e Nationaal Limoges sector 4 en dus ook een 1e NPO in afd. 11 vliegen?

Een geweldige prestatie!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug