Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Troyes afd 10 voor Roelof Coster Staphorst
29-5-2012

Roelof Coster Staphorst met echtgenote.

Het was geweldig mooi weer om op de eilanden te vertoeven en langs de zee met de blote voetjes langs de vloedlijn te lopen. Er was wel een stevige wind uit het oosten en dat is geen goed nieuws als je een duif bent en op Troyes wordt gelost. In afdeling 10 waren er een dikke 8.000 duiven mee.

De duiven werden perfect gelost en vertrokken prima in noordelijke richting. Maar het was zwaar. Echt weer voor de hele taaie rakkers. Als eerste werd een duivin van Roelof Coster uit Staphorst afgevlagd.. Het was er eentje uit het oude soort van Gerard Koopman. En dat die duiven het met dit weer aankunnen, kun je aan de uitslag wel zien.

Een 1e NPO Troyes in afdeling 10....

Maar dat was niet het enige. ´s Morgens had Roelof ook al top gedraaid: 
Een 1e St Quentin van de afdeling 10 Zuid tegen een dikke 5.100 duiven. Het was voor hem een geweldige dag!

Roelof was net overgegaan op de Premium Fond mengeling die hij nu samen met Super Start en Turbo Energy aan de duiven verstrekt. Het lijkt goed te hebben bijgedragen tot een mooi succes.

Van harte gefeliciteerd.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug