Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Breuil le Vert/Clermont.afd.10 Noord voor Tom Klomp uit Emmer-Compascuum
25-5-2012

Super weekend voor Ton Klomp uit Emmer-Compascuum.

De afdeling 10 is verdeeld in Noord en Zuid. Op beide zoals nu blijkt wordt de 1e NPO gewonnen door 2 top liefhebbers die Matador voeren. Natuurlijk kan dat alleen maar lukken met goede, gezonde en gemotiveerde duiven.  Dat staat voorop als je top wilt presteren.

Voor Ton Klomt uit Emmer-Compascuum werd het een weekend om nooit meer te vergeten. ´s Morgens had hij al een 1e en 2e van zijn afdeling gedraaid op de vlucht uit Grimbergen. Tijdsverschil? 1 seconde en dat tegen maar liefst 9.696 duiven!!

Nog maar net bekomen van de “schrik” kwamen de duiven uit Breuil le Vert/Clermont er al aan. De wind zat Noordwest en dan moet je in deze hoek vroeg kunnen draaien. Nou en dat gebeurde ook. En wel op hetzelfde hok. Onvoorstelbaar. Dubbel feest in huize Klomp met een 1e NPO Breuil le Vert/Clermont.

De winnende duif was er eentje uit de stam van Marcel Sangers uit Eefde. Dat is hier niet vreemd, want praktisch alle duiven zijn hier “Sangers duiven”.

Super gedaan Tom! Van harte gefeliciteerd!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug