Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Opening nieuw duivensportcentrum in stad Groningen.
24-1-2012

George van der Waal heeft de stoute schoenen aangetrokken om in de stad Groningen een nieuwe duivenspeciaalzaak te openen. Een hele onderneming, omdat je tegenwoordig van alle markten thuis moet zijn en er een groot assortiment wordt verwacht. Aan al die eisen weet “de Duiventil” van George van der Waal te voldoen.

De winkel is voorzien van vele merken voer en bijproducten, waaronder het Matador voer en de Backs bijproducten. Voor elk wat wils dus en zeker een bezoekje waard. U bent ´s middags vanaf 14.30 uur tot 18.00 uur altijd van harte welkom.

Het is misschien even zoeken, maar “de Duiventil” bevindt zich aan de zijkant van het pand van  “Rudolphie Bouw”.  Langs de zijkant van het pand bevindt zich de ingang van de winkel.

De winkel staat op een nieuw industriecentrum  in de buurt van Beijum / Noorderhoogebrug.  

Het adres is:
De Duiventil
Lamoor 10
9738 AL Groningen   

 
<<< Terug