Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Piet Mast Heinenoord kijkt terug op een super 2011
11-1-2012

 

Het was niet alleen die mooie 1e NPO overwinning met de jonge duiven op Mantes la Jolie tegen beina 15.000 duiven, maar het gehele seizoen was er eentje om trots op te zijn.
Zo was de beste jonge duif van de CC Hoekse Waard van Piet. Met 9 prijzen heeft deze doffer slechts 1x gemist. Ook werd hij nog even duifkampioen van rayon West van afdeling 5. Deze superduif, de 11-1779163 komt uit een stam met de namen van Comb. De Haan, waar ook al met dit soort een 5e NPO Morlincourt werd gewonnen tegen 12.826 duiven. Verderop zit er dan “de clown” in van Comb. De Haan, Gratcia van Piet van der Merwe, duiven van Jan Straver uit de lijn van Houben en Voets.

Piet was vroeger zelf ook actief als ruiter te paard en kon worden uitgezonden naar de Olympische Spelen. Door geldgebrek kon dat feestje helaas niet doorgaan. Duidelijk is wel, dat Piet een man is, die wat wil bereiken.

Mooie sportman, gefeliciteerd!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug