Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Opening Broekema duivensportcentrum Friesland in Dokkum.
10-1-2012

Zaterdag 14 januari  opent Wijnand Broekema een duivensportcentrum  aan de Hogedijken 34-3 te Dokkum met aantrekkelijke aanbiedingen.

Naast  het gehele gamma van Matadorvoeders en Backs producten is er verder een breed scala van duivenvoeders en artikelen aanwezig.

Wijnand Broekema is zeker geen onbekende in de postduiven wereld en heeft na een aantal jaren meer aandacht besteed te hebben aan zijn dierenzaak speciaalzaak in zijn oude rustieke molen “De Hoop”, besloten terug te keren naar zijn oude liefde  nml het runnen van een groot duivensportcentrum.

Dit alles wordt gevierd met een Opendag op zaterdag 14 januari  van 0900 tot 1600 uur waarbij iedereen verwelkomd wordt met een lekker hapje en drankje en daarnaast vele aanbiedingen.

 

Broekema

De Hogedijken 34-3

Dokkum

0654271111

www.broekemaduivensportcentrumfriesland.nl

 
<<< Terug