Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Karel de Bruin Zwaagwesteinde heeft als herintreder een top seizoen.
16-11-2011

Onderstaande informatie kregen we per mail binnen:

"Graag willen we Matador en Willem Mulder bedanken voor het prima voer en haar schema’s. Op voorspraak van en samenspraak met Piet de Vogel is dit nu het tweede seizoen geweest dat we Matador voer gebruiken. Met in het tweede en volledig gespeelde seizoen de onderstaande resultaten.

De behaalde kampioenschappen –in 2011- zijn:

NIC De Reisduif (0219) –

1e Onaangewezen en 1e Aangewezen. 1e Keizer Generaal. En 2e duifkampioen met de doffer: 2008-1988667.

Afd.Friesland – ACG/ Samenspel 6 (Zwaagwesteinde, Damwoude en Holwerd):

1e Onaangewezen en 1e Aangewezen. En 2e en 10e duifkampioen.

Afd.Friesland ’96 –

10e Onaangewezen en 3e Aangewezen.

 

Als herintreder in de duivensport, na 17 jaar geen duiven, is dit ons tweede volle seizoen.

We weten uitstekend te presteren met vooral de duiven van Piet de Vogel en daarnaast duiven van Sam de Jong, Frans van Peperstraten, Jan Polder, Jelle Outhuijse, Westwood Pigeon en Gijs Hamstra en Zn. Deze kwekende duiven zorgen voor de aanvoer naar het vlieghok. Dit jaar bestaande uit 15 meerjarige duiven. Op de 6 overnachtvluchten zijn in totaal 40 duiven ingekorfd. Waarvan 21 duiven in de prijzen. Dit geeft een score van 53%. 

En zien we al weer uit naar het seizoen 2012. Met op 11 februari 2012 een middag van Matador in Old Dutch te Zwaagwesteinde hebben we vernomen van onze leverancier Tjipke Rottine/ Discus te Damwoude. Nogmaals bedankt voor de goede adviezen op het gebied van het voeren van de duiven".

Nou...een mooi verhaal van een succesvolle intreder. Onze felicitaties!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug