Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Peronne afd.10 voor van Panhuis in Meppel
29-8-2011

Richard van Panhuis uit Meppel laat via mail weten, dat op het hok in Meppel (bij zijn vader) gisteren de 1e NPO is gespeeld vanaf Peronne Afdeling 10 (Er wordt hier gespeeld op naam van moeder). Uiteraard voeren wij op zowel ons hok in Leersum als in Meppel Matador;  Cees is vaste klant bij Dick Vogelzang in Staphorst, zo meld Richard. En volgende foto is het een echte duiven familie van jong tot oud.

De NPO winnaar is een wonderduivin want zij is pas de laatste 4 vluchten gespeeld (eerste 3 overgeslagen) en speelde op de 1e vlucht een 6 van +/- 730 duiven en speelde de 3 weken nadien super op de NPO vluchten 16e NPO, 47e NPO en 1e NPO !! Waarschijnlijk is er op dit moment geen jonge duif in Nederland, die harder heeft gevlogen op de afgelopen NPO vluchten.

Geweldig gedaan mannen!!

 

 

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug