Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Goed begin voor Gert Krab Elst (U) met de jonge duiven
8-8-2011

Na uitstel en nog eens uitstel is het spel met de jonge duiven dan ook in Elst (U) begonnen. Gert speelt de jonge duiven in twee ploegen. De eerste twee rondes onder eigen naam, de latere jongen op naam van Annelise Krab.
 
Gezamelijke uitslag St. Job in 't Goor, de eerste jonge duivenvlucht in P.V. Elst & Omstreken: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 11 enz. In Regio 3 van Afdeling 8 tegen ruim 8500 duiven: 4, 5, 10 enz... Beide 'hokken' spelen respectievelijk 21 van de 35 en 22 van de 33 duiven in de prijzen.
 
Vanuit dezelfde lossing was er ook een oude duivenvlucht. Hierop was op naam van Annelise één oude duif ingekorfd, dat wil zeggen een zomerjong met een oude ring. Deze wint in de vereniging de 1e prijs (!) van 140 duiven, in Regio 3 goed voor de 3 van bijna 2500 duiven.
 
Gert had zelf ook een goede uitslag met de ouden met 11 van de 15 prijs. Dat maakt een overall prijspercentage van ruim 65%.

Goed gedaan Gert!!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug