Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Bert Wolf Didam 2e NPO Vierzon afd.9.
29-7-2011

Bert Wolf uit Didam is goed bezig. Hij starte in 2009 weer met duivensport en is meteen succesvol. Bert wilde meteen goed beginnen zo vertelde hij me toen ik in het voorjaar bij hem was. Daarom kocht hij een flink aantal jonge duiven van Will en Falco Ebben. Daarmee haalde hij dit jaar al twee keer eerder uit met een tekelekst melding. Nu is het dus al voor de 3e keer raak met een 2e NPO Vierzon van afd. 9. Dit keer was het niet zomaar een vluchtje, maar een echte dagfondvlucht. 

Voor Bert was het een vlucht van 600 km. Om 17.27 landde de NL09-1971027 op de klep. Het was een rechtstreekse duif van Wil en Falco Ebben. De duif behaalde daarmee een eerste plek in Kring 3 en dus de 2e NPO in Afdeling 9.

Super gedaan Bert,

van harte gefeliciteerd!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug