Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Anton Tromp Castricum snelste vanuit Parijs
18-7-2011

Postduivenvereniging de Gouden Wieken had dit weekend hun 3e midfondvlucht  op het programma staan.
De leden verzamelde samen 206 postduiven die om 07.55 uur gelost werden nabij Parijs in het plaatsje Nanteuil ( 402 km ).
Waarschijnlijk door de inversie en sterke Noord oostenwind kwamen de duiven wat onregelmatig naar huis en waren er grote tijdsverschillen in de aankomsttijden.
De snelste duif behoorde deze keer toe aan Anton en Nel Tromp die hiermee voor het eerst dit jaar de overwinning pakte in postduivenvereniging.
Tevens was de 2 jarige doffer de NL09-10589831 de eerste gezette duif in de Parijscompititie en verdiende voor zijn bazen een 4 daagse reis naar de lichtstad.
Met een gemiddelde snelheid van bijna 63 km/uur vloog de duif naar het hok terug waar hij om 14.15.29 uur landde op de constateerantenne.
Tevens pakte hij de vierde prijs in het samenspel van Rayon A van de in totaal 2300 ingezette duiven.

Van harte gefeliciteerd!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug