Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Sint Vincent sector 3 valt in Denekamp bij Herman Borgelink
12-7-2011

Eigenaar van deze prachtige molen en bijbehorende winkel is Herman Borgelink uit Denekamp. Hier verkoopt hij diervoeders en ook op het gebied van de duivenvoeders is Herman heel goed gesorteerd!

Zoals altijd was Herman vroeg uit de veren en informeerde zich over de gevallen duiven van Sint Vincent. Op grote afstand was er al iets gevallen en de telefoon was nog maar net weggelegd, of er viel een duif bij Herman op het hok. Dat moest een vroege zijn en zoiets brengt je wel even van de wijs.

Het bleek inderdaad een vroege duif. Vele uren later kwam het verlossende woord en stond het op teletekst vermeld: 1e Nationaal Sint Vincent (sector 3). Wie wil dat niet winnen?

Herman, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze klassieker!!

 
Willem Mulder
 
<<< Terug