Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe dealer: Dier & Tuin in Meerkerk
9-4-2011

Onder de vlag van Dier & Tuin bedrijft Fa J. van Zandwijk & Zn een prachtig bedrijf in Meerkerk.

Zij leveren een totaal pakket voor iedere agrarische ondernemer en aan iedereen die een liefhebber is van dieren en tuinieren. Het pakket bestaat uit voeders voor rundvee, varkens, kippen en paarden in elke gewenste hoeveelheid. Ook voor ecologische voeders kunt u hier terecht. Naast de agrarische activiteiten is hier een uitgebreide dierenspeciaalzaak afdeling en een speelgoedafdeling, tuinartikelen, agrarische landbouwartikelen en....natuurlijk een groot assortiment duivenvoeders. Vanaf 11 april is hier ook Matador verkrijgbaar.  

Gelukkig is de regio onder Utrecht nu voorzien van een topadres waar u van harte welkom bent.

Meerkerk ligt onder Utrecht in de buurt van Lexmond. Dit is het adres:

Energieweg 2
4231 DJ Meerkerk
T 0183 - 35 13 09
F 0183 - 35 10 31
E info@zandwijk.nl

 
Willem Mulder
 
<<< Terug