Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe dealer Discus Paul Groeneveld Honselersdijk
5-1-2011

In het nieuwe jaar 2011 willen we graag onze nieuwe Matador dealer in Zuid-Holland aan u voor te stellen: Discus Paul Groeneveld Honselersdijk. Naast een mooie moderne dierenspeciaalzaak is Paul in zijn beperkte vrije tijd ook nog een succesvol duivenliefhebber. U zult hier dus uitstekend geadviseerd worden.

De winkel is compleet uitgerust met huisdiervoeders, hengelsport en een aquarium afdeling. Men is hier dus van alle markten thuis.

De duivenliefhebber kan hier te kust en te keur alle producten vinden die hij of zij nodig heeft. Een aanrader dus hier eens een bezoekje te brengen. U bent van harte welkom bij:

Discus Paul Groeneveld

Dijkstraat 63

2675 AV Honselersdijk

Tel: 0174-630253

pgroeneveld@kabelfoon.nl

 
<<< Terug