Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe dealer in Borne
9-4-2010

Opening van een nieuwe duiven speciaalzaak?


Komt dat dan nog voor? Goede vraag. Het is zelden dat we dit soort berichten in de kranten tegenkomen.  Toch is het in Borne Overijssel aan de hand. Tegen de verdrukking in zou je zeggen. Duivensport groeit niet meer, maar er is wel iets anders aan de hand. Veel duivenliefhebbers willen graag een ruime keuze van voeders en bijproducten.  Dat is helaas niet meer in elke dierenwinkel te vinden. Zijn nogal wat liefhebber op zoek naar een speciaalzaak, waar alles voor de duivensport te vinden is. 

Frank Ellenbroek in zijn nieuwe zaak.

In het sterk spelende gebied Almelo / Borne is Frank Ellenbroek een duivenspeciaalzaak begonnen. En hij heeft het rigoreus aangepakt. Het pand heeft een prachtige uitstraling en ook binnen is het een lust voor het oog. Een prachtige inrichting en een groot en breed assortiment is hier verkrijgbaar.
Boven zijn grote kweekboxen geïnstalleerd met uitstekende kwekers.
Het is dan ook zeer de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. 

Hier een overzicht van het assortiment.

De stamtafel waar niet de gevangen vissen steeds groter worden, maar wel de prestaties van de eigen duiven.

En nog meer voer.

Frank bij zijn prachtige ruime kweekboxen.

Ook het nodige houtwerk is hier te koop.

De stelling met een zeer ruim aanbod van de bijproducten.

Duivensportcentrum ’t JUK B.V.
Hanzestraat 19
7622 AX  Borne 
Telefoon: 06-22687841              
Email: info@tjuk.nl

 
Willem Mulder
 
<<< Terug