Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

INFORMATIEDAG 2010
10-2-2010

Beste duivenliefhebber,

Wij nodigen u van harte uit voor de TWEEDE MATADOR INFORMATIEDAG , die gehouden wordt  op ZATERDAG 27 FEBRUARI 2010 in  Restaurant “Het Roode Hert”, Hessenweg 41 te Dalfsen (aan de N 340). Zaal open 13.00 uur en aanvang is om 13.30 uur.

Wij informeren u op deze dag weer over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en supplementen. 

Lezing Eddy Noel.
Onze Belgische collega Eddy Noel doet al vele jaren goed mee met de topliefhebbers in Belgie. Ook in 2009 werd een 1e en 2e provinciale overwinning behaald. Wij zouden zeggen: een 1e en 2e NPO. Hij heeft zich o.a. gespecialiseerd op het verduisteren en bijlichten van de duiven en zal in deze lezing alle boekjes opendoen

Huldiging Nationale winnaars.
Matador zal elk jaar een fel begeerde „Award“ uitreiken aan de Nationale en NPO winnaars, die met Matador voer als basis deze fantastische prestaties hebben neergezet. In 2009 wisten maar liefst 12 winnaars over de hoge lat te springen.

Lezing Willem Mulder.
De nieuwe ontwikkelingen worden toegelicht door Willem. Dit keer komen de bevindingen van de testgroep aan de orde. We introduceren een nieuw voersysteem met een nieuw voedingssupplement: RACE 2010.

Middels testen etc. zijn Matador en Backs steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. In deze lezing komen weer verschillende nieuwe zaken aan de orde.

Jaarplannen:
Zoals u weet willen wij voorop lopen met de ontwikkelingen op voedergebied.
Zo komen elk jaar de actuele verzorgingssystemen tot stand. U kunt deze downloaden van de site: www.matador-diervoeders.com. Het nieuwe jaarplan met Backs RACE 2010 kunt u hier in Dalfsen meenemen. 

Naast de Matador en Backs producten zijn er enkele standhouders aanwezig met interessante producten.

Adviezen.
Ook kunt u weer met al uw vragen over het komende vliegseizoen  terecht bij het Backs / Matador team. Tevens zullen enkele testhokken aanwezig zijn, waar u ook met uw vragen terecht kunt. Wij helpen u graag verder.

Vragen tijdens het seizoen? Bel gerust de Matador adviesdienst tussen 8.30 uur tot 18.00 uur tel: 0648–71 74 75 of mail uw vragen naar matador@xs4all.nl

17.00 uur: Sluiting.

Graag tot 27 Februari in „HET ROODE HERT“ TE DALFSEN.

Met vriendelijke groet,
Het Matador / Backs team.

 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug