Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Morlincourt sector 4 voor Jan en Kathy Lotterman Nieuw Amsterdam
22-8-2009

De derby der junioren is vervlogen en het seizoen 2009 loopt ten einde. Wat is er mooier dan het afsluiten van dat seizoen met een 1e Nationaal. Voor Kathy en Jan Lotterman was het een geweldig seizoen met 2 x een eerste Nationaal of NPO overwinningen, 1e rayon overwinnigen en ga zo maar door. Deze combinatie was dit jaar gewoon niet te stoppen. 

De eerste is uit Koopmansbloed x Camphuis, terwijl ook de volgende vroege duiven die hier vielen rechtstreekse Camphuizen waren. Alles klopt hier: topduiven, goed hok, goede liefhebbers en de juiste voeding en verzorging.

Jan en Kathy, van harte gefeliciteerd met jullie schitterende overwinning!!  

 
Willem Mulder
 
<<< Terug