Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Peronne afd.8 tegen 20.000 duiven: Nico Meuwsen Nijmegen
17-8-2009

Op de NPO vlucht Peronne waren we de NL 09-1979260 even kwijt. Dat kon ook niet anders want die was de zwart – wit geblokte vlag al gepasseerd en zat rustig in zijn hokje bij Nico Meuwsen uit Nijmegen.

Daarmee liet deze jonge duif maar liefst 20.000 anderen achter en werd zo winnaar: 1e NPO Peronne afd. 8. en dat is een uitzonderlijke prestatie.

Nico is een z.g. herstarter die in 2004 de duivensport weer oppikte. Hij doet dat met de duiven van G & S Verkerk, Peter van der Merwe, Nico van Noordenne, Jerry van Olderen en Geert Munnik uit Noordbroek.

Nico is een gedreven man die veel over heeft voor de duiven en die er alles uit wil halen wat er in zit. Dat is hem deze keer uitstekend gelukt.

Fantastisch Nico.
Van harte gefeliciteerd.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug