Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Bordeaux sector 4 voor Wiebe Kooistra Damwoude.
11-8-2009

 

Het is niet mogelijk alle liefhebbers te kennen die Matador als hoofdzaak voeren tijdens de vliegperiode. Zo nu en dan kom je daar dan al lezende in het Spoor der Kampioenen ineens achter. Het is de zoveelste nationale of NPO winnaar dit seizoen. En we zijn pas twee jaar officieel op de Nederlandse markt actief.

Brutsen Poatsje ( de NL 197 4989) is als eerste over de finish van de Nationale vlucht Bordeaux. Juist, we hebben het over Friesland en wel bovenin op vrij korte afstand van de Waddenzee. Heel erg knap dus voor deze duif om zovele medestrijders te verslaan op deze afstand.
De 1048 km werd met een snelheid van 1509 meter afgelegd.

Heel knap “Brutsen Poatsje”!!!

Van harte gefeliciteerd.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug