Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal en NPO Chateauroux afd. 10 Jan & Kathy Lotterman Nieuw Amsterdam.
12-8-2009

Als het gaat om dagvluchten van 700 km – 800 km haken een hoop liefhebbers af. De specialisten op de dagfond deden natuurlijk wel mee. Vooropgesteld: je moet de duiven goed hebben en ze moeten die afstand wel aan kunnen.

Maar bij Jan en Kathy zijn ze niet zo snel bang en hebben de duiven ervoor. En? Evenals vorig jaar kon Jan de eerste duiven niet aan zien komen omdat hij met vakantie was. Nou heeft Jan het geluk een dochter te hebben die “het” helemaal in de vingers heeft. Ook nu heeft zij de duiven weer optimaal voorbereid met het gevolg “het winnen van de hoofdprijs”: 1e en een 4e Nationaal en NPO Chateauroux afdeling 10”.

De winnende duif heet Kajan ( vader = zoon van de Ringlose van Gunter Prange en moeder = “de Hungarian Queen”).

Jan en Kathy hebben al een super seizoen en deze trofee is de kers op de taart.

Van harte gefeliciteerd.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug