Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Wiebren van Stralen wint 6e Nationaal Sint Vincent Sector 4 met 1 duif mee
19-6-2009

Dat je aan één duif soms genoeg kunt hebben, maakte Wiebren van Stralen mee op St. Vincent. Met de eerstgetekende werd een teletekstnotering ( 6e Nationaal Sint Vincent) behaald en de eerste in het inkorfcentrum.  

Een extra aanleiding voor Wiebren om de etalage van kleine kampioenen nu snel te openen. Niet om zijn eigen prestatie overigens, dat is bijzaak.
Wiebren is er van overtuigd dat er nog veel beter gepresteerd wordt door de mannen met de kleine mand, de kampioenen van de kleine korf!

GEEF ZE DAAROM DOOR AAN WWW.DUIVENLOG.NL .

Op 2 juni hadden we het over de competitie voor de kleine melker, unieke prestaties met weinig duiven mee. Volgens Ad Schaerlaeckens kregen die prestaties te weinig aandacht, reden voor Duivenlog om juist die liefhebbers in het zonnetje te willen zetten. Geen grote reportages, geen grote ronkende namen en geen link naar een verkooppagina. Niet dat daar iets mis mee is, maar duivensport is zoveel meer dan alleen het grote geweld. Jaak Nouwen kan er zo mooi over schrijven, een soort basic-duivensport. Wordt de sport te duur? Houdt minder duiven en geniet meer.

Er kwamen veel suggesties binnen, van de 'Calimero-competitie' tot 'The Best of the Rest'. Ook tips voor de berekenwijze en de aantallen. Hartelijk dank allen!

Hoe werkt het? Lees alles hierover op www.duivenlog.nl

Wiebren, heel hartelijk gefeliciteerd met je schitterende prestaties.

 
Willem Mulder
 
<<< Terug