Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Asse Zellik van afdeling 6 voor Cees Nagel Den Helder
9-8-2018


 
Opnieuw een 1e van de afd. 6 op Asse Zellik voor Cees Nagel uit Den Helder.

Het was de 8-1780909 , een broer van de Gejo,  welke in 2016 de beste dagfond duif van de afdeling 6 was. Een paar weken geleden speelde een dochter van de Gejo ook de eerste in de afdeling. Zo, dat klinkt goed! Natuurlijk hoopt Cees dat dit een gouden lijntje wordt, want andere liefhebbers vliegen er ook goed mee. Er gingen 7 duiven mee en die hadden allemaal prijs. En ook nog vroeg, want Cees werd hiermee Grootmeester van Het Spoor der Kampioenen afdeling 6.
 
Nou daar kun je wel mee voor de dag komen.
 
Cees doet het goed dit jaar met de duiven.
Ook op de laatste dagfond vlucht van 4-8 was het weer raak. Op deze vlucht van Fontenay speelde Cees Nagel een 6e in de afdeling van 2265 duiven. In afd. 6 Noord was dat de 1e . Dat was onverwacht, want de laatste 150 km stond er een in kracht toenemende Noordwesten wind. Een hele knappe prestatie omdat de duif door deze omstandigheden wel  tot 70 km verder moeten vliegen dan veel andere duiven in Noord.
 
Cees van harte gefeliciteerd met deze super prestaties!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug