Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Mooie resultaten van Cees Nagel uit Den Helder
29-6-2018

Cees Nagel in de bocht. Dat is echt wel een realiteit, want Cees is nog heel actief en ook nog snel op de racefiets. Kort geleden nog even de 11 stedentocht gefietst verteld hij achteloos. In een uurtje of negen. Alsof het niks is. Nou, dat ga ik hem echt niet nadoen!

Cees is inmiddels wel een bekende duivenliefhebber geworden met mooie uitslagen in het rayon en in de afdeling.

Op 4 april was er de vlucht vanuit Duffel. Met een afstand van 207 km vliegt zijn duivin NL 7-1160181 de 1e over heel de afdeling tegen 15.724 duiven.

Deze duivin is een dochter van de GEJO x Duivin Peter Crans, de GEJO was de beste dagfond duif van afdeling 6.

Op 23/6 Chateauroux met 717 km. Hier vliegt de NL 7-1180169 (doffer)een 6e van de gehele afdeling 6 tegen 4.067 duiven en de 2e in Noord 1.141 duiven.

Nou dat zijn mooie resultaten en daar kun je wel mee thuiskomen.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie uitslagen.
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug