Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Gebr. Kat en zoon Westzaan: 1e Keizer van Fondclub Noord Holland
31-8-2017

 

Gebroeders Fanger uit Badhoevedorp. 

Ik was deze week in de winkel bij de gebroeders Fanger in Badhoevedorp. En hoe gek het ook klink, het is daar altijd gezellig en je treft er echt hele goede duivenliefhebbers. Zo kwam Hennie la Grouw uit Amsterdam even een zakje voer halen. En natuurlijk even over duiven praten. Voor in de winkel trof ik de altijd entousiaste Joep Mollink, die me meteen attent maakte op de resultaten van enkele aanwezige liefhebbers die top hadden gepresteerd met Matador voer aan de basis. 

Gebr. Kat en zn Westzaan

Want: daar stond net toevallig Gerrit - Jan Kat uit Westzaan in de winkel. Gerrit - Jan staat nu nog op de eerste plaats als Keizer van de Fondclub Noord- Holland. Dat mag toch als een niet geringe prestatie worden gezien.

 

Dave van Zon doet weer volop mee voor de beste duif van Nederland, zo werd er verteld.Ook de daar aanwezige Jasper Hazelager was in de zaak. Deze meneer speelt heel knap met de jonge duiven en in het afgelopen weekend ( op Duffel) waren zijn resultaten in afd.6 kring  2 als volgt: 

Geen verkeerde serie lijkt mij!!!

Joep, bedankt voor deze gave informatie en mannen, allemaal van harte gefeliciteerd. 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug