Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Nationaal Bergerac (sector 1) voor Piet Pladdet uit Hoek
21-8-2017

Piet Pladdet uit Hoek: 1e Nationaal Bergerac ( sector 1). Foto uit Marathon Duivenjournaal. 

In Het Spoor kwamen we nog de winnaar van sector 1 op Bergerac tegen: Piet Pladdet uit Hoek. Piet had al eens een 1e NPO Sint Vincent gewonnen  en in 2015 was het ook al raak met een 2e  en 3e plaats op teletekst.

In Het Spoor is er momenteel veel aandacht voor “De grootmeester van de week” en is de aandacht voor de 1e NPO winnaar minder in beeld. Lastig om dan te zien wie er met Matador een 1e NPO of een 1e Nationaal vliegt.
Ook bij Piet Pladdet is de informatie ook wat beperkt op dat gebied. Maar de Turbo Enegry zit hier wel standaard in het pakket zo te lezen.

Daarom: van harte gefeliciteerd met deze mooie overwinning. 
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug