Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e NPO Bourges voor Jan Hooymans (Kerdriel, NL)
14-7-2017


 
Het team Jan Hooymans uit Kerkdriel moet je nooit onderschatten.  En dat blijkt ook dit jaar weer. Bourges is voor hen wel een aansprekende vlucht en dan zijn de duiven meestal ook goed. Nou dat bleek wel. Het werd een prachtige uitslag voor het team Hooymans te worden met de 1e NPO Bourges als kers op de taart. 

Mario Bambacht en Evert Steenis  verzorgen hier de vliegduiven. Christian Van De Wetering neemt de kweekguiven en de commercie voor zijn rekening. Daarnaast springt  hij bij waar nodig.

Nou speelt Chris op eigen hok de laatste jaren ook zelf de sterren van de hemel. Natuurlijk met de Hooymans duiven want die moet niemand onderschatten.’.

Mannen het was weer een geweldig weekend!

Van harte gefeliciteerd!!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug