Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Laatste nieuws

Laatste nieuws

1e Internationaal en 1e Nationaal Mont de Marsan (ZLU): Edwin Maat uit Limmen-Castricum
26-6-2017

 Edwin Maat uit Limmen-Castricum: 1e Nationaal en 1e Internationaal Mont de Marsan ( ZLU)

Door de slechte weerscondities werd de ZLU vlucht van Pau werd verschoven naar Mont de Marsan. Ook daar moest tot zaterdagmorgen worden gewacht op betere weersomstandigheden.  
Maar rond de klok van 7.35 uur  was het dan eindelijk zo ver. De vlucht kon beginnen.

De eerste meldingen kwamen natuurlijk uit Frankrijk en uit België, maar je bent pas winnaar als de volledige uitslag bekend is. Daarvoor moesten we helemaal naar Noord Holland en wel naar Limmen – Castricum. Om 20.45 viel de duivin ( “Joyce”) van Edwin Maat op het hok met een snelheid van 1310 meter per minuut. De afgelegde afstand was 1036 km en op die afstand werd " Joyce" 1e Nationaal en ook 1e Internationaal Mont de Marsan. 

De vlucht had een snel verloop, dus kunnen we spreken van een succesvolle vlucht. Alle duiven waren zondag weer thuis bij Edwin.

Edwin voert de nestduiven 3 delen Premium Fond en 1 deel Premium Start als basis en de laatste dagen wordt aan de duiven die naar de vlucht moeten Turbo Energy bijgevoerd.
 
Edwin, van harte gefeliciteerd met deze fantastische overwinning!!
 

 
Willem Mulder
 
<<< Terug