Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador, duivenvoer op basis van de laatste wetenswaardige kennis.

Matador, duivenvoer op basis van de laatste wetenswaardige kennis.

We staan aan de vooravond van het nieuwe vliegseizoen 2020. Matador ondersteund u graag met uitgebreide adviezen en volledige programmas voor de verzorging van uw wedstrijdduiven.

De nieuwe voerplannen 2020 staan weer online en zijn te vinden via de Jaarplanwizzard. U kunt de voerplannen eenvoudig downloaden en/of uitprinten voor de verschillende disciplines: 

  • - Sprinter 2020
  • - Athletic 2020
  • - Vlieg Jong 2020
  • - Complete 2020
  • - Fond 2020 & Fond + HE 2020 

Nieuw in 2020

Is er ook wat nieuws? Dat is wat de duivenhouders interesseert. Iets nieuws. Nu is het zo dat niet elke vernieuwing een verbetering is. Het doel moet een echte verbetering zijn vanuit wetenschappelijk inzicht en praktische invulling. Maar het antwoord is ja. Er komt iets nieuws. De oplettende lezer zal in de voerschema's alvast een hint kunnen vinden.. binnenkort meer

 

 
 
 

 

Nieuw Matador Verkoopunt: 
 
Dierenspeciaalzaak Te Morsche
Nijverdalsestraat 50A, 7642 AE Wierden
Telefoon: 0546 571 521
 
 
Team Te Morsche voorziet u graag van deskundig advies 
 
 
 
 

 

 

                                  

 

Bezoek de vernieuwde Backs site door op het logo te klikken