Matador assortiment duivenvoeders

Premium Boarding Mix

Premium Boarding Mix

Als er op een vliegveld 'Boarding' wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken. Vlak voor het vertrek kun je dan nog net even iets nuttigen. Dat geldt ook voor onze wedstrijdduiven.

Met name op erg warme dagen en voor de jonge duiven (hitte en stress in de manden) heeft Matador een mengeling samengesteld welke ideaal is voor de dag van inkorven. De laatste maaltijd voordat uw favorieten de reismand ingaan. De Boarding mix bevat zeer veel gepolijste rondrijst. Deze rijst neemt veel vocht op welke onontbeerlijk is op zeer warme dagen. In de praktijk zien we dat de duiven veel minder water opnemen direct na de vlucht. Door dit voordeel komen er meer van je wedstrijdduiven op de uitslag.

Naast de enorme vochtopname bevat de mengeling veel langzaam opneembare koolhydraten. Zodoende kunnen de duiven langer vliegen op een hogere snelheid. De Boarding mix is ook een zeer energierijke mengeling en wordt bijzonder graag door uw duiven gegeten. Natuurlijk kun je het ook gebruiken als motivatie na de trainingen.

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit 14,2%
Opneembaar eiwit 8,0%
Ruw vet 15,3%
Koolhydraten 49,2%
Ruwvezels 7,9%
Kcal 3690
Omega ratio 3 : 1

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!