Matador assortiment duivenvoeders

Premium Super Kweek

Premium Super Kweek

Deze uitmuntende mengeling is speciaal ontworpen voor liefhebbers, die alleen met het allerbeste voor hun kweekduiven genoegen nemen. Het is een mengeling zonder compromissen. Daar waar het zeer belangrijke aminozuur methionine vaak tekorten toont, daar is Premium Super Kweek een kweekvoer met een compleet aminozuren patroon. Dat maakt deze kweekmengeling uniek en enigst in zijn soort.

Premium Super Kweek heeft een optimale verhouding van Omega 3 en 6 vetzuren. Dat zorgt voor een zijdezacht verenkleed en een optimaal herinneringsvermogen. Kortom een geweldig kweekvoer met vele kwaliteiten. Van dit voer blijft niets liggen en de duiven tonen een zeer gezonde uitstraling. Naast grit en mineralen zijn geen andere bijproducten nodig om ronde na ronde prachtig opgekomen jonge duiven te kweken.

Het beste resultaat met Premium Super Kweek krijg je door meerdere keren per dag je kweekduiven te voeren zodra ze jongen voeren. Op deze manier krijgen zowel de doffers als de duivinnen optimaal de gelegenheid om de juiste samenstelling op te nemen, en hun jongen de kwaliteiten van deze unieke samenstelling volledig op te laten nemen.

Analitische bestanddelen:

Ruw eiwit 16,3%
Opneembaar eiwit 8,7%
Ruw vet 12,0%
Koolhydraten 49,9%
Ruwvezels 7,4%
Kcal 3536
Omega ratio 2,8 : 1


 

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!