Matador assortiment duivenvoeders

Premium Rust

Premium Rust

De naam van deze mengeling laat weinig tot de verbeelding over. De ideale wintermengeling welke je kan gebruiken direct na de rui-periode tot aan het koppelen. Of je duiven in de winter door laat trainen, of dat je ze binnen laat zitten, ze blijven met deze mengeling prima op gewicht.

Door het grote aanbod aan verschillende hard en zachtere ruwvezels wordt in drie weken tijd het darmkanaal helemaal opgeschoond. De achtergebleven voedingsresten van de rui- of kweekperiode worden als het ware door bezems verwijderd uit het darmstelsel. Daarna kunnen de voedingsstoffen weer optimaal worden opgenomen. 

Premium Rust kun je de hele winter door voeren, zonder extra toevoegingen over het voer. Het verstrekken van gritten en mineralen tijdens deze periode volstaat. Zodra je van de rui-mengeling overschakeld op de Rust mengeling, zul je binnen enkele dagen verschil gaan zien en voelen. Door het opschonen van de darmen zal de mest er prima uit gaan zien en zullen je duiven compacter aanvoelen. Premium rust kan tijdens de kweek gevoerd worden tot aan het uitkomen van de eieren. Er zijn duivenhouders die zelfs de eerste weken van het vliegseizoen op Premium Rust vliegen, met prima resultaten later in het seizoen.

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit 11,1%
Benutbaar eiwit 6,5%
Ruw vet 6,5%
Koolhydraten 59,5%
Ruwvezel 7,5%
Kcal 3150
Omega ratio 6,7 : 1

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!