Matador assortiment duivenvoeders

Premium Barcelona - nieuw -

Premium Barcelona - nieuw -

De Premium Barcelona mengeling, een verfijning van de Premium Fond die specifiek is ontworpen voor de uitdagingen van zware fond vluchten van 500 tot 1300 kilometer. Dit voer belichaamt onze voortdurende toewijding aan excellentie en innovatie in de duivensport.

Wat maakt ons Premium Barcelona mengeling bijzonder?
 
Flinke verbetering van de Omega verhouding:
 
We hebben met precisie gewerkt aan het verfijnen van de omega-verhoudingen in ons voer. Deze verbetering draagt bij aan een optimale gezondheid van uw duiven, verbetert de veerconditie en ondersteunt hun immuunsysteem.
 
Toevoeging van het hoogwaardige perilla zaad:
 
Voor een extra dosis voedingsrijkheid hebben we hoogwaardig perilla zaad toegevoegd. Rijk aan essentiële vetzuren, draagt dit bij aan de algehele vitaliteit en uithoudingsvermogen van uw duiven.
 
Toevoeging van rond rijst:
 
Voor een verbeterde verteerbaarheid en langdurige energie hebben we rond rijst opgenomen in onze formule. Dit komt de prestaties ten goede door een verbeterde vochtopname die broodnodig is onder zeer warme omstandigheden en tijdens het transport.
 
Maiskeuze aangepast voor betere opname:
 
Onze zorgvuldig geselecteerde mais draagt bij aan een uitgebalanceerde voedingsmix en bevordert een betere opname, wat cruciaal is voor duiven juist die lange afstanden vliegen.
 
Aangepast aan moderniseren van de Sport:
 
Begrijpend dat de duivensport constant evolueert, hebben we ons Premium Barcelona mengeling afgestemd op moderne inzichten en de nieuwste ontwikkelingen binnen de sport.
 
Geschikt voor weduwschap en spelen op nest:
 
Dit voer is ontworpen om tegemoet te komen aan diverse speelstijlen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar weduwschap of spelen op nest, ons voer biedt de ideale voedingsondersteuning.
 
Bij Matador zijn we gepassioneerd door het creëren van voedingsoplossingen die de prestaties en gezondheid van uw duiven optimaliseren. De Premium Barcelona mengeling belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie.
 
Wij nodigen u uit om deze nieuwe dimensie van duivensportvoeding te ervaren en uw duiven voor te bereiden op uitzonderlijke prestaties op afstanden van 500 tot 1300 kilometer.
 
 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 16 %
Opneembaar eiwit 8 %
Ruw vet 10,3 %
Koolhydraten 52 %
Ruwvezels 7,3 %
Kcal 3403 
Omega ratio 3 : 1

 

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!