Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Backs producten

Backs producten

Naast de voeders van Matador zorgen deze nieuwe bijproducten voor een optimale gezondheid van uw duiven. Voor de vliegperiode kunnen deze Backs producten uitstekend worden toegevoegd. Met o.a. deze geselecteerde producten is een verzorgingsschema ontwikkeld. Indien gewenst kunt u dit schema per mail aanvragen.

Backs Balance

Niet het doden van bacteriën en virussen staat centraal, maar het wegnemen van het voedsel voor deze pathogenen. Ontwikkelaar Aldert Hiemstra doet al ruim 30 jaar microscopisch onderzoek naar ziektes. Hij kan met recht “de praktijk bioloog” worden genoemd. Naar zijn mening heeft de natuur altijd een oplossing. Voor de firma Backs werden een aantal producten ontwikkeld. Daarbij wordt op een andere wijze gewerkt dan de standaard norm. Er worden geen producten ontwikkelt, die bacteriën en virussen doden, maar het voedsel voor deze slechte bacteriën wordt weggenomen, zodat er weer een natuurlijke balans ontstaat. In het verleden is er ook veel samengewerkt met de universiteit van Wageningen.

Backs Balance
Backs Balance

Betere Eiwitvertering met Balance.
Als er geen goede eiwitvertering is, zullen “opruimers” actief worden. Hiemstra ontdekte 2 verschillende bacteriën die toxines en schimmels opruimen. Deze bacteriën komen uit specifieke zaden.

Na enkele weken is de eiwit stofwisseling weer normaal en zijn de toxines en schimmels opgeruimd. Het aantal van deze speciale bacteriën is zo hoog gedoseerd, dat er geen andere meer bij kunnen. Hierop is patent verkregen en zoiets krijg je niet zomaar. Het product voor duiven heet Backs Balance.  
 

<< Terug