Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Backs producten

Backs producten

Naast de voeders van Matador zorgen deze nieuwe bijproducten voor een optimale gezondheid van uw duiven. Voor de vliegperiode kunnen deze Backs producten uitstekend worden toegevoegd. Met o.a. deze geselecteerde producten is een verzorgingsschema ontwikkeld. Indien gewenst kunt u dit schema per mail aanvragen.

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Als er op een vliegveld “Boarding” wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken. Vlak voor het vertrek kun je dan nog net even iets nuttigen.

Meer info >>>

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Matador Ocean Gold

MATADOR OCEAN GOLD Als Matador iets nieuws op de markt brengt, moet het ook echt een verbetering zijn. Anders beginnen we er niet aan. Al enige tijd zijn we aan het testen met een nieuw mineraal / grit mengsel. Alles in 1 dus, zodat u slechts 1 emmer nodig hebt om de gehele minerale behoefte van de duiven af te dekken. We zochten naar de beste ingrediënten op calcium gebied. Daarnaast een diverse mengeling van schelpen en roodsteen. Het roodsteen is toxinevrij ( bevat geen giftige stoffen) en wordt met dit garantiecertificaat afgeleverd. Ook hebben we pyriet toegevoegd aan de samenstelling.

Meer info >>>

Matador Ocean Gold

Backs Balance

Niet het doden van bacteriën en virussen staat centraal, maar het wegnemen van het voedsel voor deze pathogenen. Ontwikkelaar Aldert Hiemstra doet al ruim 30 jaar microscopisch onderzoek naar ziektes. Hij kan met recht “de praktijk bioloog” worden genoemd. Naar zijn mening heeft de natuur altijd een oplossing. Voor de firma Backs werden een aantal producten ontwikkeld. Daarbij wordt op een andere wijze gewerkt dan de standaard norm. Er worden geen producten ontwikkelt, die bacteriën en virussen doden, maar het voedsel voor deze slechte bacteriën wordt weggenomen, zodat er weer een natuurlijke balans ontstaat. In het verleden is er ook veel samengewerkt met de universiteit van Wageningen.

Meer info >>>

Backs Balance

Backs Air

Slimme bacteriën. Bacteriën en virussen worden steeds slimmer. Zij muteren en worden resistent. Daarnaast zoeken ze naar plekken in het lichaam, waar ze aan de dodende medicamenten kunnen ontkomen.

Meer info >>>

Backs Air

Backs TKK Nature

TKK Nature werkt oop een natuurlijke wijze tegen het geel, luchtwegen en darmproblemen. Is er geel aanwezig, dan volgen ook vaak andere zieke verschijnselen. Het is dus zaak het geel goed onder controle te houden. Hiervoor werd Backs TKK Nature ontwikkeld. De testhokken ontdekten, dat actief geel na enkele weken bijna bewegingsloos in het lichaam werd aangetroffen.

Meer info >>>

Backs TKK Nature