Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Assortiment sierduivenvoer

Assortiment sierduivenvoer

Matador sierduivenvoer heeft voor elk ras en type het juiste voer, afgestemd op de specifieke eigenschappen van het type of ras.

Matador Sierduivenvoer RT/ RA

Voor duiven met rode oogranden en kleurduiven. Deze mengeling is speciaal afgestemd op kleurduiven, kroppers en of andere middelgrote rassen rassen met rode oogranden, zoals de Deense tuimelaar, de Valkenet, Saksische witstaarten, Hyacintduiven, Thüringen schildduiven, , Saksische schildduiven, Zuidduitse monnikduiven, Thüringen snipduiven, Steigerkroppers, Raadsheren etc. Het voer is zo samengesteld dat ze kleur- pigment van de ogen of veerkleuren ondersteunen.

Matador Sierduivenvoer RT/ RA
Matador Sierduivenvoer RT/ RA

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 15,2%          \

Benutbaar eiwit 7,6%         

Ruw vet     7,4%         

Ruwvezel  5,8%                          

Omega Ratio   4,8 : 1


 

<< Terug