Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Assortiment sierduivenvoer

Assortiment sierduivenvoer

Matador sierduivenvoer heeft voor elk ras en type het juiste voer, afgestemd op de specifieke eigenschappen van het type of ras.

Matador Sierduivenvoer RT/ SPORT

Voor rollers, tuimelaars en hoogvliegers. Deze mengeling is ontworpen voor liefhebbers die sport met hun sierduiven bedrijven. Voor dergelijke sportieve elementen moeten de duiven goed voorbereid zijn en in een uitermate goede conditie.

Matador Sierduivenvoer RT/ SPORT
Matador Sierduivenvoer RT/ SPORT

De duiven krijgen normaal gesproken een Kweekmengeling tot aan de week, waarin er gepresteerd moet worden. Voer 4 tot 5 dagen voor de wedstrijd een wat schrale mengeling zoals zuivering of gerst. De laatste 3 dagen tot aan de wedstrijd voert u RT/ Sport. De duiven krijgen zo veel koolhydraten en vetten ter beschikking en weinig eiwit. Eiwit is noodzakelijk voor spieropbouw. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen die duiven nodig hebben om prestaties te kunnen realiseren.

Analytische Bestanddelen

Ruw eiwit 14,1%         

Benutbaar eiwit  7,2%         

Ruw vet     8,2%         

Ruwvezel   8,2%                          

Omega Ratio   6,8 : 1

<< Terug