Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador assortiment duivenvoeders

Matador assortiment duivenvoeders

De premium lijn werd ontwikkeld, rekening houdend met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en getest door ervaren duivenliefhebbers. De granen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, om zodoende optimale mengelingen te garanderen. Onze filosofie is om voortdurend te verbeteren op basis van onze ervaringen, met de hulp van de wetenschap. Met deze professionele lijn kiest Matador voor zeer hoogwaardige, lichtverteerbare mengelingen die zorgen voor de meest optimale conditie voor de duif. Hierdoor wordt de duif ontlast van onnodige ballaststoffen

Matador, de ontwikkelingen gaan door…

Premium Boarding Mix

Als er op een vliegveld “Boarding” wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken. Vlak voor het vertrek kun je dan nog net even iets nuttigen.

Premium Boarding Mix
Premium Boarding Mix

Dat geldt ook voor onze duiven. Met name op erg warme dagen en voor de jonge duiven (hitte en stress in de manden) heeft Matador een nieuwe mengeling samengesteld. De mengeling bevat zeer veel gepolijste rondrijst. Deze neemt veel vocht op. In de praktijk zien we dat de duiven veel minder water opnemen direct na de vlucht. Ook komen er meer duiven in de prijzen thuis.

Naast de enorme vochtopname bevat de mengeling veel langzaam opneembare koolhydraten. Zodoende kunnen de duiven langer vliegen op een hogere snelheid. Duiven eten de Boarding Mix bijzonder graag. Natuurlijk kunt u het ook gebruiken als motivatie na de trainingen.

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit: 14,2% 
Opneembaar eiwit: 8,0%
Ruw vet: 15,3%
Koolhydraten: 49,2%
Kcal 3690 
Ruwvezels: 7,9%

Omega verhouding  3 : 1

<< Terug