Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador assortiment duivenvoeders

Matador assortiment duivenvoeders

De premium lijn werd ontwikkeld, rekening houdend met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en getest door ervaren duivenliefhebbers. De granen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, om zodoende optimale mengelingen te garanderen. Onze filosofie is om voortdurend te verbeteren op basis van onze ervaringen, met de hulp van de wetenschap. Met deze professionele lijn kiest Matador voor zeer hoogwaardige, lichtverteerbare mengelingen die zorgen voor de meest optimale conditie voor de duif. Hierdoor wordt de duif ontlast van onnodige ballaststoffen

Matador, de ontwikkelingen gaan door…

Premium Super Vlieg

Deze mengeling is een vliegmengeling die licht verteerbaar is en zeer graag wordt opgenomen. De specifieke samenstelling zorgt voor een betere energietoevoer en een verbranding met minder afvalstoffen. Daardoor is ze minder belastend voor het lichaam en stelt ze de duif in staat zuiniger en economischer te vliegen. Dat maakt dat ze minder vermoeid thuiskomt en veel sneller kan recupereren.

Premium Super Vlieg
Premium Super Vlieg

Na een snel herstel worden de spieren met Premium Super Vlieg weer snel opgebouwd. Daarnaast vindt er ook een snellere opbouw van de energievoorraad plaats. Dat maakt deze mengeling tevens extra geschikt voor hen die veel onderweg zijn met africhten en trainen en/of voor duiven die zo mogelijk wekelijks competitie vliegen.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 15,5%
Benutbaar eiwit: 8,2%
Ruw vet: 11,7%
Koolhydraten: 51,0%
Kcal: 3525
Ruw vezel: 7,9%
 
Omega Ratio: 4,7 : 1

<< Terug