Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador assortiment duivenvoeders

Matador assortiment duivenvoeders

De premium lijn werd ontwikkeld, rekening houdend met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en getest door ervaren duivenliefhebbers. De granen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, om zodoende optimale mengelingen te garanderen. Onze filosofie is om voortdurend te verbeteren op basis van onze ervaringen, met de hulp van de wetenschap. Met deze professionele lijn kiest Matador voor zeer hoogwaardige, lichtverteerbare mengelingen die zorgen voor de meest optimale conditie voor de duif. Hierdoor wordt de duif ontlast van onnodige ballaststoffen

Matador, de ontwikkelingen gaan door…

Premium Super Kweek

Deze nieuwe mengeling is speciaal ontworpen voor liefhebbers, die alleen met het allerbeste genoegen nemen. Het is een mengeling zonder compromissen. Daar waar het zeer belangrijke aminozuur methionine steeds tekorten vertoont is Premium Super Kweek een kweekvoer met een compleet aminozuren patroon. Daardoor is het meteen ook uniek in zijn soort.

Premium Super Kweek
Premium Super Kweek

Daarnaast heeft Premium Super Kweek een optimale verhouding van Omega 3 en 6 vetzuren. Dat zorgt voor een zijdezacht verenkleed en een optimaal herinneringsvermogen. Kortom een geweldig kweekvoer met vele kwaliteiten. Van dit voer blijft niets liggen en de duiven tonen een zeer gezonde uitstraling. Naast grit en mineralen zijn geen andere bijproducten nodig.

Analitische bestanddelen:

 
Ruw eiwit: 16,3%
Benutbaar eiwit: 8,75%
Ruw vet: 12,0%
Koolhydraten: 49,9%
Kcal: 3536
Ruw vezel: 7,4%

Omega ratio: 2,8  : 1

<< Terug