Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador assortiment duivenvoeders

Matador assortiment duivenvoeders

De premium lijn werd ontwikkeld, rekening houdend met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en getest door ervaren duivenliefhebbers. De granen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, om zodoende optimale mengelingen te garanderen. Onze filosofie is om voortdurend te verbeteren op basis van onze ervaringen, met de hulp van de wetenschap. Met deze professionele lijn kiest Matador voor zeer hoogwaardige, lichtverteerbare mengelingen die zorgen voor de meest optimale conditie voor de duif. Hierdoor wordt de duif ontlast van onnodige ballaststoffen

Matador, de ontwikkelingen gaan door…

Premium Detox

Op een natuurlijk manier de lever ontgiften en beschermen doe je met Premium Detox. Basis van deze unieke mengeling is een hoog percentage mariendistelzaad, zeer gekend vanwege haar unieke eigenschappen voor het opschonen van de lever.

Premium Detox
Premium Detox

Analytische bestanddelen:

Koolhydraten: 52,8%
Vet: 8,5%
Ruw eiwit: 11,9%
Opneembaar eiwit: 4,6 %
Vezels: 11,5%
Kcal: 3127

Omega vetzuur verhouding: 2,4 : 1

<< Terug