Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador assortiment duivenvoeders

Matador assortiment duivenvoeders

De premium lijn werd ontwikkeld, rekening houdend met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en getest door ervaren duivenliefhebbers. De granen worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, om zodoende optimale mengelingen te garanderen. Onze filosofie is om voortdurend te verbeteren op basis van onze ervaringen, met de hulp van de wetenschap. Met deze professionele lijn kiest Matador voor zeer hoogwaardige, lichtverteerbare mengelingen die zorgen voor de meest optimale conditie voor de duif. Hierdoor wordt de duif ontlast van onnodige ballaststoffen

Matador, de ontwikkelingen gaan door…

Premium Sprinter

Sprinten is een ware kunst. Niets, maar dan ook niets mag er fout gaan. De duiven dienen regelrecht op de plank te landen en mogen geen seconde treuzelen. Dat betekent dat daar veel op getraind en geselecteerd moet worden. De duiven mogen niets te veel aan reserves hebben, anders worden ze te langzaam. Te weinig energie is dan natuurlijk ook weer funest voor het thuiskomen van de duiven. Duiven die een vlucht hebben, vliegen in het eerste uur hoofdzakelijk op koolhydraten en bloedvetten.

Premium Sprinter
Premium Sprinter

De koolhydraten worden onderverdeeld in snelle en geleidelijk opneembare suikers. Van belang is een zo groot mogelijk deel geleidelijk opneembare koolhydraten te voeren, zodat de duiven daar langer op kunnen vliegen. Want hierop wordt de hoogste snelheid bereikt. In Nederland en Belgie kennen de vluchten van 100/350km met één nacht mand nog altijd de grootste deelname. Daarom heeft Matador speciaal voor deze groep liefhebbers een optimaal voer ontwikkeld.
 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit: 11,7% 
Opneembaar eiwit: 6,5%,
Ruw vet: 4,7%,
Koolhydraten: 64,9%,
Kcal 3242 
Ruwvezels: 3,7%,

Omega verhouding  5 : 1
 

<< Terug