Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador Top 3 bijproducten

Matador Top 3 bijproducten

Naast de gespecialiseerde duivenvoermengelingen van Matador, zorgen deze bijproducten voor een optimale ondersteuning van de gezondheid van uw duiven. 

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Als er op een vliegveld “Boarding” wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken. Vlak voor het vertrek kun je dan nog net even iets nuttigen.

Premium Boarding Mix 4 kg emmer
Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Dat geldt ook voor onze duiven. Met name op erg warme dagen en voor de jonge duiven (hitte en stress in de manden) heeft Matador een nieuwe mengeling samengesteld. De mengeling bevat zeer veel gepolijste rondrijst. Deze neemt veel vocht op. In de praktijk zien we dat de duiven veel minder water opnemen direct na de vlucht. Ook komen er meer duiven in de prijzen thuis.

Naast de enorme vochtopname bevat de mengeling veel langzaam opneembare koolhydraten. Zodoende kunnen de duiven langer vliegen op een hogere snelheid. In de Boarding Mix zit ook Perillazaad. Dit zorgt voor een hoog vetgehalte die bovendien lichtverteerbaar is.

Duiven eten de Boarding Mix bijzonder graag. Natuurlijk kunt u het ook gebruiken als motivatie na de trainingen.

Analytische bestanddelen: 

Ruw eiwit: 14,2% 
Opneembaar eiwit: 8,0%
Ruw vet: 15,3%
Koolhydraten: 49,2%
Kcal 3690 
Ruwvezels: 7,9%

Omega verhouding  3 : 1

<< Terug