Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador Top 3 bijproducten

Matador Top 3 bijproducten

Naast de gespecialiseerde duivenvoermengelingen van Matador, zorgen deze bijproducten voor een optimale ondersteuning van de gezondheid van uw duiven. 

Matador Ocean Gold

MATADOR OCEAN GOLD Als Matador iets nieuws op de markt brengt, moet het ook echt een verbetering zijn. Anders beginnen we er niet aan. Al enige tijd zijn we aan het testen met een nieuw mineraal / grit mengsel. Alles in 1 dus, zodat u slechts 1 emmer nodig hebt om de gehele minerale behoefte van de duiven af te dekken. We zochten naar de beste ingrediƫnten op calcium gebied. Daarnaast een diverse mengeling van schelpen en roodsteen. Het roodsteen is toxinevrij ( bevat geen giftige stoffen) en wordt met dit garantiecertificaat afgeleverd. Ook hebben we pyriet toegevoegd aan de samenstelling.

Matador Ocean Gold
Matador Ocean Gold

Pyriet is een edelgesteente met een hoog ijzergehalte. Het helpt de lever te ontgiften, versterkt de bloedcirculatie, verhoogd de natuurlijke weerstand en zorgt voor mooie droge mest. Daarnaast hebben we uitgebreide voedingsstoffen, vitamines, zaden en lecithine toegevoegd voor een perfecte opname van deze waardevolle stoffen. En zo ontstond MATADOR OCEAN GOLD.  

Matador Ocean Gold past perfect bij de Matador voeders. U heeft dus niets anders meer nodig om uw duiven optimaal door de rui te krijgen. Tijdens de kweek zorgt Matador Ocean Gold voor een perfecte groei van de jongen. Ook voor de oude en jonge duiven en tijdens de vliegperiode is de Ocean Gold de juiste aanvulling.

Gebruik: het is niet de bedoeling om de bakken maar vol te gooien met deze waardevolle mineraal en gritmengeling. Door de hoogwaardige samenstelling is Ocean Gold erg zuinig in gebruik. Dagelijks een klein handje per 10 duiven is al voldoende voor een optimaal resultaat. Tip: strooi Ocean Gold in de voerbak en doe het voer er bovenop. De duiven eten dan eerst het voer en ontdekken daarna de Ocean Gold mineralen. Geeft u apart Ocean Gold, dan is de kans erg groot, dat de duiven liever deze mineraal / gritmengeling eten en het voer laten staan!! Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.De duiven eten werkelijk alles op. 

Samenstelling: verschillende schelpensoorten, toxinevrij roodsteen, kiezel, zeewierkalk, biergist, vitaminekorrels, eiwitkorrels, calcium, natriumbicarbonaat, en lecithine. Daarnaast zijn zaden toegevoegd zoals witzaad, hennep, millet, koolzaad, negerzaad, lijnzaad, raapzaad, witte dari, naakte haver, gepelde haver, rondrijst, kardi, zonnepitten, anijs en perillazaad.

Vitaminen: Vit. A, Vit B, Vit. D3, Vit. E und Vit C.
 
Analytische bestanddelen:
Ruwe as: 75%
Ruw Eiwit: 9%
Ruwe celstof: 6%
Ruw vet: 4,9%
Vocht: 1,5%
Magnesium: 0,9%
Calcium: 22,9%
Fosfor: 1,13%
 
Sporenelementen:
Jodium, Koper, Mangaan, IJzer, Selenium
 
Netto volume: 10 ltr.
Tht: 1 jaar na produktiedatum.
 

<< Terug