Artikels en nieuws...

Lunchen met ... Piet de Vogel - Oude Tonge

Lunchen met ... Piet de Vogel - Oude Tonge

21-3-2024

Zo eens in de twee jaar tijdens de voorbereiding op het vliegseizoen wordt de trektocht naar Goeree Overflakkee ondernomen. Het doel van de reis? De koffietafel en een kijkje in de keuken van Piet De Vogel.
 
Een opsomming geven van de prijzenkast van Piet is geen beginnen aan. Hoeveel glazen ZLU vazen zouden op zijn naam staan? Hoeveel van zijn azen bij de nationale top 10 op zowel de middaglossing en later in zijn fond carrière op de ZLU, lees internationale wedvluchten? Legendarische vliegers bracht hij voort van wie de namen tot ver buiten de landsgrenzen gekend zijn.
 
De pijlen worden gericht op Barcelona, de doelstelling van velen, waar de ogen van de hele fond wereld op gericht zijn. Een klein hok waar uw schrijver zich amper kan draaien, noch rechtop staan, tot de nok gevuld met topkwaliteit. De in 2023 bewezen Barcelona top 100 nationaal vliegers aangevuld met puur talent, to the Max...
 
In zijn eigen woorden staan de mengelingen van Matador sind 2010 tot grote tevredenheid op het menu. In zijn eigen systeem worden tijdens het seizoen 'opgevoerd' van Start naar Superstart en van Athletic tot Supreme. Ondersteund met Backs Vispumin en de Matador Ocean Gold gritmengeling. In stappen wordt het gaspedaal ingedrukt voor een optimaal resultaat tot het einde van het seizoen.
 
Namens Team Matador wensen wij Piet een geweldig 2024 seizoen toe op de zware fond.
Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!